Vynas, pagamintas iš Monastrell vynuogių, augančių Bodegas Juan Gil vyno daryklos apylinkėse 700 merų aukštyje virš jūros lygio, šiaurinėje Jumillos dalyje. Brandintas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse 4 mėnesius. Intensyvios raudonos vyšnios spalvos, stipraus, švaraus ir kompleksiško kvapo. Labai patrauklaus vaisių aromato, su prinokusių vaisių prisilietimais ir šviežio medžio užuominomis. Gerai subalansuoto skonio, jaučiami švelnūs taninai ir ilgai išliekantis poskonis.
Vyninė priklauso Juan Gil Family Estates grupei, kuri 2015, 2014 ir 2013 metais Lietuvos vyno čempionatuose laimėjo METŲ VYNINĖS apdovanojimą.
Dera prie ryžių, makaronų (lakštinių, spagečių ir pan.) patiekalų, daržovių, grybų, troškintos mėsos, dešros, kiaulienos, keptos mėsos, raudonos ir/arba baltos mėsos su padažais, trumpai arba vidutiniškai brandinto sūrio.
Rekomenduojama patiekti 16 - 18 ºC temperatūros.
Komentarai