Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: raudona rubino
Kvapas: intensyvus, su raudonųjų vaisių natomis
Skonis: subalansuotas skonis su švelniais taninais
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 2 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 5-25 metusVienas populiariausių pasaulyje ir geriausiai įvertintų Brunello Di Moltancino vynų.
Raudonos rubinų spalvos vynas gaminamas iš rankomis skintų vynuogių, 3 metus brandinamas ąžuolo statinėse. Intensyvaus kvapo su raudonųjų vaisių natomis. Šiltas subalansuotas skonis su velvetiškais taninais. Derinti su raudonos mėsos, žvėrienos patiekalais, brandžiais sūriais.
Komentarai