“Agave” šokoladai – puiki saldžioji alternatyva diabetikams ir kitiems, norintiems atsisakyti sacharozės. Inulinas, išgaunamas iš mėlynosios agavos augalo – natūralus, žemo glikemijos indekso saldiklis. Agava – augalas, nuo seno žinomas dėl savo gydomųjų savybių: turi tonizuojančių, virškinimą skatinančių ir organizmą valančių savybių.
Šokoladų gamoje - saldi agava DOLCE AGAVE, žaliosios arbatos skonio MATCHA TEA.
Šis šokoladas gimė po ilgų eksperimentų ir paieškų. Jame sujungti du inovatyvūs sprendimai: agavų sultys pakeitė cukrų, o agavų inulinas ir soja - pieną. Rezultatas - kreminės konsistencijos šokoladas, saldaus ir subtilaus skonio.
Produktas pagamintas iš 100 % ekologiškų, genetiškai nemodifikuotų, kruopščiai atrinktų aukščiausios kokybės ingredientų.
Sudėtis: kakavos sviestas, agavų milteliai (25%) (agavos, kukurūzų maltodekstrinas), kakavos masė, sojų milteliai, agavų inulinas, vanilė Bourbon. Emulsiklis: sojos lecitinas. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų. 100 g. energetinė vertė: 2502 kJ/ 603 kcal, riebalai – 46,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rugštys sudaro 27,7 g, angliavandeniai - 33,5 g, iš kurių cukrus sudaro 22,9 g, skaidulos – 7,9 g, baltymai – 8,1 g, druska – <0,1 g. (*fruktozė 20,1g, gliukozė 1,53 g, sacharozė 1,39 g) Be gliuteno, be laktozės.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Modika – Sicilijos šokolado sostinė
Modika – miestas pietvakarinėje Sicilijos dalyje, garsus savo įspūdinga barokine architektūra bei šokoladu jau daug šimtmečių gaminamu pagal senąsias actekų tradicijas. Modika, kaip ir visa Sicilijos sala, šešioliktame- aštuonioliktame amžiuje buvo valdoma ispanų karališkų dinastijų. Penkiolikto amžiaus viduryje, europiečiai atrado Naująjį pasaulį – Šiaurės ir Pietų Amerikas. Ispanai užkariavo Pietų Ameriką ir iš ten parsivežė ne tik kakavos pupeles, bet ir šokolado gaminimo metodą.
Modika – vienintelis miestas Sicilijoje, kur šis seniausias šokolado gaminimo metodas išsilaikė nuo šešiolikto amžiaus iki šių dienų.
Komentarai