Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

I DOLCI SAPORI dell' Etna Pistacijų pesto

90 g.

Užtepėlės

Sudėtis: Riešutai

Gamintojas: I Dolci Sapori dell’ Etna / Italija / Sicilia
/ Vietovė: Etna

Vietovė: Etna


Būsena: Laikinai prekės nebeturime.

6,05 €
Rekomenduojama su: putojančiu vynu, baltu vynu

PESTO DI PISTACCHIO - Ryškaus ir įsimintino skonio pistacijų pesto iš Sicilijos bus ypatingas pagardas makaronams arba prie raudonos mėsos ar tuno kepsnių. Išskirtinis derinys – pistacijų pesto su makaronais ir krevetėmis. Padažo ruošimui naudojamas saulėgrąžų aliejus dėl savo neutralesnio skonio lyginant su alyvuogių aliejumi, kas leidžia geriau atsiskleisti pistacijoms.


Alergenai: sudėtyje gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Sudėtis: pistacijos (60%), saulėgrąžų aliejus, druska, pipirai, muskato riešutas, maistinės skaidulos.
100 g. energetinė vertė: 690 kcal/2854 kJ; riebalai – 69 g, iš jų sočiųjų riebalų – 10,4 g., angliavandeniai – 6,2 g, cukrus – 3,5 g., baltymai – 11 g., druska – 0,67 g.


www.idolcisaporidelletna.it


RECEPTAS: Makaronai su pistacijų pesto bei krevetėmis


Labai greitas ir paprastai paruošiamas, bet įspūdingo skonio patiekalas.


Jums reikės (4 asmenims):
-      350 g. spagečių tipo makaronų
-       250 g. išlukštentų krevečių
-       90 g. pistacijų pesto, I doci sapori dell'Etna
-       šaukštas alyvuogių aliejaus
-       pusė skiltelės česnako
-       žiupsnelis petražolių
-       pusė stiklinės balto vyno


Gaminimo eiga:
- Dideliame puode įpilkite gausiai vandens, kad būtų vietos makaronams laisvai plaukioti. Užvirkite vandenį, o jam užvirus įdėkite šaukštą druskos (priklausomai kaip mįgstate). Tada į puodą sudėkite “linguine” arba “spagečių” tipo makaronus. Virkite tiek, minučių, kiek nurodyta ant jūsų naudojamų makaronų, o dar geriau minute ar pora minučių mažiau (kad būtų “al dente”- dar kieti).
- Pakepinkite česnako skiltelę aliejuje (galite česnako nesmulkinti ir vėliau jį išimti). Sudėkite lukštentas krevetes ir apipilkite baltuoju vynu. Kai vynas išgaruos – sudėkite pistacijų pesto bei išvirtus makaronus. Įpilkite šiek tiek vandens, kuriuose virė makaronai ir viską išmaišykite. Išjunkite ugnį ir galite serviruoti porcijas.
- Makaronus su pesto sudėję į lekštes galite apiberti smulkintomis petražolėmis (nebūtina).

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: I DOLCI SAPORI dell' Etna Pistacijų pesto

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Komentarai

  Kraunama...