Manchego avies pieno sūris yra savito, stipraus skonio, šiek tiek rūgštus ir labai skanus.
Sudėtis: pienas, manchego sūris, grietinėlė, alyvuogių aliejus, kazeinatas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, cukrus, stabilizatoriai (E-401, E-407, E-415, E-410 ir E-516), emulsikliai (E-450i ir 451i-E), antioksidantai (E-300), konservantai (E-200) ir kvapioji medžiaga (E-1520).
Tinkamas vartoti iki 18 mėnesių.
Laikyti vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve tarp 0 ir 5 ºC.
Gourmet Cazorla įsikūrę Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko ir gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Komentarai