Išskirtinio skonio ir mažai kaloringas užkandis.
Sudėtis: omarų sultinys (30%), omarai (15%), jūrų lydeka, saida, skorpionžuvė, saulėgrąžų aliejus, dehidruoti kiaušiniai, bulvių tyrė, kalmarai, druska, krakmolas ir modifikuotas krakmolas, augaliniai baltymai, cukrus, kvapiosios medžiagos, stabilizatorius (E-407), aromato ir skonio stipriklis (E-621, E-635) ir dažiklis (E-120 ir E160C).
Tinkamas vartoti iki 18 mėnesių.
Laikyti vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve tarp 0 ir 5 ºC.
Gourmet Cazorla įsikūrę Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko ir gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Komentarai