Švelnios elnienos mėsos ir saldaus vyno derinys - tikras skonio perlas.
Sudėtis: elniena 20%, elnienos sultinys 16%, kiaulienos kepenys, kiaulienos šoninė, svogūnai, alyvuogių aliejus, grybai, Moscatel vynuogės 3%, Pedro Ximenez vynas 2%, druska, kiaušinis, ląsteliena, kazeinatas, nugriebto pieno milteliai, prieskoniai, cukrus, kvietiniai miltai, emulsikliai (E-450i, E-451ii ir E-452i), konservantai (E-200 ir E-262ii) ir antioksidantai (E-301, E-331i ir El-325).
Tinkamas vartoti iki 18 mėnesių.
Laikyti vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve tarp 0 ir 5 ºC.
Gourmet Cazorla įsikūrę Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko ir gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Komentarai