Pagamintas iš 75% Palomino fino ir 25% Pedro Ximénez vynuogių Cream tipo saldus cheresas. Tinka vartoti kaip aperityvas ar su desertais.
8 metus brandintas Amerikietiško ąžuolo talpose naudojant tradicinį Solera metodą.
pH 3,12, rūgštingumas 5,7 g/l, likutinis cukrus 128 g/l.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 6-10 °C.
González Byass šeimos vyninių grupė laikoma viena geriausių Ispanijoje. González Byass užėmė 6 vietą pasaulyje ir buvo pripažinta geriausia Ispanijos vynine 2014 WAWWJ (Pasaulio vyno rašytojų ir žurnalistų asociacijos) rinkimuose. 2010 metais International Wine and Spirit Competition (IWSC) laimėjo metų vyninės ir Ispanijos metų vyninės apdovanojimus.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Vilija (2016-03-10)
-
- Dalia (2015-09-29)
-
- Andrius (2015-09-22)
-
Komentarai