Labai tamsios, intensyvios raudonmedžio spalvos saldus cheresas iš Pedro Ximenez vynuogių. Šis vynas gali būti vartojamas kaip desertas vienas, taip pat rekomenduojamas su ledais ar šokoladu, vaisių salotomis, džiovintais vaisiais ar riešutais.
9 metus brandintas Amerikietiško ąžuolo talpose naudojant tradicinį Solera metodą.
pH 4,6, rūgštingumas 2,9 g/l, likutinis cukrus 370 g/l.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 6-10 °C.
González Byass šeimos vyninių grupė laikoma viena geriausių Ispanijoje. González Byass užėmė 6 vietą pasaulyje ir buvo pripažinta geriausia Ispanijos vynine 2014 WAWWJ (Pasaulio vyno rašytojų ir žurnalistų asociacijos) rinkimuose. 2010 metais International Wine and Spirit Competition (IWSC) laimėjo metų vyninės ir Ispanijos metų vyninės apdovanojimus.
Komentarai