Spalva: intensyvi rubino
Kvapas: intensyvi ir prieskoninga prinokusių vyšnių ir džemo aromatų puokštė
Skonis: sausas ir švelnus skonis su puikiu poskoniu
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, makaronų, mėsos, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-8 metusIš Marano di Valpolicella slėnio, esančio pačioje Valpolicella Classica širdyje, rinktiniuose kalvų šlaitų vynuogynuose išaugintų ir rankomis skintų vynuogių sukurtas vynas.
Kalkėtas dirvožemis, 200-350 m virš jūros lygio.
Corvina Veronese ir Corvinone Veronese 80%, Rondinella 20% vynuogių veislės.
Komentarai