Tamsaus stiklo butelis. Nefiltruotas. Nerafinuotas. Rūgštingumas mažiau nei 0,3 %.
Ypač tyras (extra vergine) alyvuogių aliejus yra aukščiausios kokybės, išgautas mechaniškai spaudžiant alyvuoges. Ypač tyras alyvuogių aliejus gaunamas auginant alyvuoges natūraliais būdais, be pesticidų. Augalinis aliejus išgaunamas pasitelkus mechaninius procesus, be manipuliacijų ar cheminių priedų. Norint išgauti kokybišką ypač tyrą alyvuogių aliejų Toskanoje labai svarbi alyvuogių, kurios ne renkamos, o skinamos, kokybė bei spaudimo ir šaltojo išgavimo būdas. Visi šie veiksniai svarbūs išgaunant kiek pikantišką, šiek tiek kartų sodriai žalios spalvos aliejų.
Alyvuogių rūšys: Frantoio, Leccino, Moraiolo, Pendolino, Leccio del Corno, Mignola.
Laikymo sąlygos: Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikymo temperatūra – nuo 0 °C iki 25 °C.
Komentarai