Tradicinis itališkas pyragas Panettone: tiks ir šventiniam stalui, ir kasdienai. Minkštas, purus, pagardintas razinomis ir karamelizuotais apelsinais bei apelsinų žievelėmis.
Fraccaro Spumadoro istorija prasidėjo 1932 m., kuomet Elena ir Giovanni Fraccaro atidarė kepyklėlę Castelfranco Veneto senamiestyje. Kepyklėlė išgarsėjo ne tik puikia duona, bet ir kitais kepiniais, tapo populiari, todėl po karo buvo atidaryta dar viena kepykla. Fraccaro šeimos sėkmės raktas: aukščiausios rūšies produktai, dėmesys ir meilė. Ir nors kepykla tapo modernesnė, pagrindinės vertybės, o svarbiausia, skoniai ir aromatai išliko tokie patys, kaip senais laikais.
Fraccaro kepykloje vis dar naudojamas natūralus raugas, jau pamirštas industrinėje gamyboje, nes kildinimo procesas užtrunka gerokai ilgiau. Rezultatas stulbinamas: pyragai minkšti ir purūs, lengvai virškinami ir žymiai sveikesni.
Fraccaro pyraguose jaučiamas paprastumas, jaukumas, šiluma. Dalinkitės jais su šeima ir draugais, lai pyrago skonis ir kvapai sukelia malonių pojūčių ir prisiminimų.
Komentarai