Šie pomidoriukai ypatingai saldūs ir aromatingi, sunokę po kaitria Apulijos saule. Pikantiškumo produoda česnakai. Gali būti naudojami prie įvairiausių skirtingų patiekalų viso pasaulio virtuvėse. Puikiai dera ant picų, fokačių, salotose, kaip šaltasis užkandis patiekiami su šviežia itališka duona, makaronų ar ryžių patiekalams gardinti, su šviežiais sūriais, tokiais kaip Mozzarella ar Burrata, prie mėsos patiekalų.
Sudėtis: pusiau džiovinti saulėje mini pomidoriukai, ypač tyras De Carlo alyvuogių aliejus, česnakas, druska, prieskoniai. Be konservantų.
Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per trumpą laiką.
Dėmesio: Viduje esančio aliejaus neišpilti, naudoti padažams, salotoms, keptai mėsai gardinti.
Komentarai