Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: šviesi žaižaruojanti
Kvapas: gilūs ir švieži gėliniai aromatai su ananaso ir žaliųjų obuolių natomis
Skonis: elegantiško ir švelnaus charakterio skonis stebinančiai evoliucionuoja burnoje, intensyvus ir ilgalaikis tropinių vaisių poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 6-8 °C.
Rekomenduojama prie: daržovių, jūros gėrybių, salotų, vėžiagyvių, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-2 metusPuikus vasariškas 80% Macabeo, 10% Moscatel de Alejandria ir 10% Chardonnay kupažas.
Skirtingų veislių vynmedžiai sunoksta skirtingu laiku, todėl derlius renkamas skirtingu laiku, kai kiekviena veislė pasiekia geriausią sunokimo lygį: Chardonnay rugpjūčio pabaigoje, Macabeo rugsėjo pradžioje ir Moscatel de Alejandria rugsėjo viduryje.
Šių 3 veislių misa atskirai fermentuojama kontroliuojamoje maždaug 14 ir 16 °C temperatūroje 15 dienų, kas leidžia išlaikyti skirtingų veislių vynuogių charakterį ir aromatą, bei parengti šį nuostabų kupažą.
Rūgštingumas 5,3 g/l
Likutinis cukrus 0,69 g/l
Komentarai