Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: skaidri šiaudų geltonumo su žalsvais atspindžiais
Kvapas: turtingas aromatas, kuriame dominuoja persikai, ananasai ir abrikosai, jaučiamos gėlinės rožių žiedlapių ir jazminų natos
Skonis: galingas egzotinių vaisių skonis, subalansuotas rūgštingumas ir labai ilgas poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 6-8 °C.
Rekomenduojama prie: daržovių, jūros gėrybių, kaip aperityvas, salotų, vėžiagyvių, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-2 metusGrynas ir išraiškingas sausas Moscatel de Alejandria vynuogių veislės vynas.
Derlius renkamas rugsėjo viduryje, kai Moscatel de Alejandria veislė pasiekia geriausią sunokimo lygį.
Misa fermentuojama kontroliuojamoje 13-15 °C temperatūroje 17 dienų, kas leidžia išlaikyti vynuogių charakterį ir aromatą.
Komentarai