Prabangus baltasis vynas iš Viduržemio jūros regiono Chardonnay vynmedžių, kurio ypatingą charakterį suformuoja fermentacija ir brandinimas prancūziško, amerikietiško, vengriško, rusiško, rumuniško, slovakiško ir vokiško ąžuolo statinėse.
Derlius renkamas rugsėjo pradžioje, kai Chardonnay veislė pasiekia geriausią sunokimo lygį.
Fermentuojama vyksta prancūziško, amerikietiško, vengriško, rusiško, rumuniško, slovakiško ir vokiško ąžuolo statinėse kontroliuojamoje 14-16 °C temperatūroje 24 dienas, kas suformuoja šio vyno ypatingą charakterį. Po to vynas trumpai brandinamas ir panaudojama batonnage technika (nuosėdos sumaišomos į vyną tuo suteikdamos vynui kremiškumo), kas suformuoja galutines vyno skonines ir aromatines savybes.
Rūgštingumas: 6,2 g/l
Likutinis cukrus: 1,2 g/l
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Evaldas (2020-06-23)
-
- Aistė (2018-03-27)
-
- Evaldas (2016-11-16)
-
Komentarai