Kvepia prinokusiais citrusiniais vaisiais, burnoje koncentruotas, gaivios rūgšties skonio vynas su ilgai išliekančiu poskoniu.
Rekomenduojama pateikti 12-13°C temperatūros, prie žuvies patiekalų ar baltos mėsos, taip pat tinkamas gerti vienas.
„De Martino“ vyndarių iššūkis – sukurti vyną, labiausiai atspindinti vietinį terroir ir parodyti jo įvairovę. Šiam tikslui pasiekti De Martino komandos nariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų išskirtinio vyno darymui. Jų norai ambicingi – įrodyti pasauliui, kad Čilėje gali būti daromas aukščiausios kokybės ir kategorijos vynas.
„De Martino“ vynai turi nemažai europietiško savitumo. Beveik visiems „De Martino“ vynams būdinga gaivi rūgštis retai atrandama Naujojo pasaulio vynuose. Būtent šis bruožas, bei neįprastas minerališkumas pakylėja šios vyninės vynus į aukščiausios klasės gastronominių vynų lygą.
„De Martino“ sėkmingai siekia atskleisti kiekvienos vynuogių veislės charakterį svarbiausiuose Čilės slėniuose ir didžiuodamiesi gali vadintis vienais geriausių Carmenere vyno specialistų. 1996 m. šeima užregistravo Carmenere veislę Čilėje ir eksportavo pirmąjį Carmenere vyno butelį iš Čilės!
Komentarai