Kvepia prinokusiais juodais vaisiais, uogomis (mėlynėmis, gervuogėmis); švelnių taninų, gero balanso vynas.
Rekomenduojama pateikti 16-17 °C prie mėsos patiekalų su sodriais padažais, makaronais ar sūriu.
„De Martino“ vyndarių iššūkis – sukurti vyną, labiausiai atspindinti vietinį terroir ir parodyti jo įvairovę. Šiam tikslui pasiekti De Martino komandos nariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų išskirtinio vyno darymui. Jų norai ambicingi – įrodyti pasauliui, kad Čilėje gali būti daromas aukščiausios kokybės ir kategorijos vynas.
„De Martino“ vynai turi nemažai europietiško savitumo. Beveik visiems „De Martino“ vynams būdinga gaivi rūgštis, taip retai atrandama Naujojo pasaulio vynuose. Būtent šis bruožas, bei neįprastas minerališkumas pakylėja šios vyninės vynus į aukščiausios klasės gastronominių vynų lygą.
„De Martino“ sėkmingai siekia atskleisti kiekvienos vynuogių veislės charakterį svarbiausiuose Čilės slėniuose ir didžiuodamiesi gali vadintis vienais geriausių Carmenere vyno specialistų. 1996 m. šeima užregistravo Carmenere veislę Čilėje ir eksportavo pirmąjį Carmenere vyno butelį iš Čilės!
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Lina (2022-11-16)
-
- Vidas (2020-01-14)
-
- Zita (2015-10-13)
-
- Andrius (2015-04-04)
-
Komentarai