Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: intensyvi rubino raudonumo spalva
Kvapas: vynui bręstant šviežių vynuogių vaisiški aromatai tampa vis kompleksiškesni, tampa prieskoningas su skrudintos duonos ir vanilės natomis
Skonis: puikus balansas ir struktūra, jaučiasi miško uogos, riešutai, šokoladas, oda, švelnūs taninai
Rekomenduojama prie: jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, mėsos, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 1 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 5-8 metusCentrinės ir pietų Italijos vietinių vynuogių vynas 12 mėn. brandintas ąžuolo talpose ir 12 mėn. plieno talpose.
Rūgštingumas 5.5 g/l.
Likutinis cukrus 3,2 g/l.
Rekomenduojamas patiekti 18 - 20 ºC temperatūros.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Ramunas (2019-07-11)
-
- Viačeslav (2017-03-03)
-
- Vilija (2016-12-20)
-
Komentarai