Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: Intensyvi,ryški rubino raudonumo spalva.
Kvapas: Raudonųjų vaisių, raudonieji serbentai ir vyšnios, puikiai sujungti ąžuolo brandinimo aromatais.
Skonis: Malonus gomuryje, subalansuotas, harmoningas.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, jautienos, paukštienos, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-2 metusŠis 100 % Tempranillo atrinktas derlius gaunamas iš specifinio vynuogyno, vadinamo „El Gerbal“, 950 m virš jūros lygio.
Šiame aukštyje ekstremalus vietovės klimatas formuoja vyno stilių, gaivų ir atitinkantį jo veislės pobūdį. Dideli temperatūros svyravimai per nokimo laikotarpį užtikrina, kad procesas vyktų lėtai ir išvystytų veislei idealias aromatines savybes.
Smėlėti, kreidiniai dirvožemiai su daug molio padeda sukurti koncentraciją ir veislės charakterį.
Komentarai