- Pradžia
- Alkoholiniai gėrimai užsakymui iš partnerių
- Chivas ROYAL SALUTE 21 YO Blended Scotch Whisky
Viskis sukurtas 1953 metais karalienės Elizabeth II karūnavimo proga.
„Chivas Brothers” įkūrėjai, broliai Jamesas ir Johnas Chivas’ai pradėjo gaminti švelnaus skonio aukštos kokybės maišytą viskį ir yra vieni viskio maišymo meno pradininkų.
Kompanijos „Chivas Brothers” įkūrėjai, broliai Jamesas ir Johnas Chivas’ai, tvirtai tikėjo, kad viskio kokybę lemia nekintantys aukšti jo gamybos standartai. Tais laikais viskis buvo pernelyg aštraus skonio ir dažniausiai mažai brandintas, ir broliai svajojo padaryti viskį, kuris greitai pelnytų pripažinimą ir taptų populiarus. Jie pradėjo gaminti švelnaus skonio aukštos kokybės maišytą viskį ir yra vieni viskio maišymo meno pradininkų.
Brolių įdiegti išskirtiniai kokybės standartai buvo ir toliau puoselėjami, ir pačioje 20 amžiaus pradžioje kompanija „Chivas Brothers” perrašė viskio distiliavimo istoriją ėmusi gaminti aukštos klasės maišytą viskį „Chivas Regal”.
Viskio maišymo menas – tai gebėjimas suderinti geriausio škotiško salyklinio ir grūdų viskio skonį ir metai iš metų gaminti aukštos kokybės maišytą viskį.
Kiekvienas maišyti atrinktas salyklinis ir grūdų viskis turi savitą skonį ir aromatą. Geriant salyklinį Hailendo viskį juntami vaisiai ir prieskoniai, Laulendo viskis švelniai dvelkia gėlėmis, o Ailos saloje pagamintas viskis stipriai kvepia dūmais ir yra aitraus skonio.
Tačiau Speisaidas dėl klimato, vandens, oro ir kraštovaizdžio yra ideali vieta gaminti viensalykliam viskiui, kurio skonio švelnumas ir sodrumas lemia viskio „Chivas Regal” savitumą.
12 metų brandinto viskio „Chivas Regal” kokybę ir nekintantį skonį bei aromatą garantuoja vyriausiasis maišytojas Colinas Scottas, kuris bendradarbiauja su kompanija „Chivas Brothers” jau daugiau nei 30 metų. Jis sukūrė 18 metų brandintą ypatingai sumaišytą viskį „Chivas Regal 18 Gold Signature”, kuris primena 12 metų brandintą viskį „Chivas Regal”, tačiau vis dėlto yra kitoks, nes jame yra itin vertingo ir reto ilgai išlaikyto viskio, specialiai atrinkto iš kompanijos „Chivas Brothers” atsargų. 25 metus brandintas viskis „Chivas Regal” – tai unikalus aukštos klasės maišytas škotiškas viskis, kurį sudaro geriausias rinktinis viskis, brandintas mažiausiai ketvirtį amžiaus.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtracija
- Kategorija
-
- Vynas užsakymui (21)
- Viskis užsakymui (3)
- Konjakas užsakymui (2)
- Brendis užsakymui (1)
- Romas užsakymui (2)
- Džinas užsakymui (2)
- Degtinė (spiritinis gėrimas) užsakymui (2)
- Kiti gėrimai užsakymui (7)
- Kaina
-
- 0,00 € - 49,99 € (31)
- 50,00 € - 99,99 € (5)
- 100,00 € - 149,99 € (3)
- 250,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Gėrimo šalis
- Airija (1)
- Anglija (2)
- Čekija (2)
- Dominikos Respublika (1)
- Italija (1)
- JAV (2)
- Kuba (1)
- Latvija (1)
- Lietuva (1)
- Meksika (1)
- Prancūzija (2)
- Rusija (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vynai
- Naujienos (1)
- Lietuvos vyno čempionato aukso medalių laimėtojai (1)
- Rekomenduojami kaip dovana (2)
- Magnum buteliai (1)
- Šampanas (4)
- Prosecco (1)
- Gėrimo gamintojas
- Charles Tanqueray (2)
- Coca Cola (2)
- Davide Campari - Milano (1)
- Havana Club International (1)
- Holdings VOF (1)
- Jack Daniel (1)
- Midleton (1)
- Rossi D'Asiago (1)
- Stock International S.r.I. (2)
- Stumbras (1)
- Unicognac (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandintas ąžuolo statinėse
- Dėžutė
- Viskio kategorija
- Single pot still (1)
- Bourbon (1)
- Tennessee (1)
- Konjako kategorija
- Kilmės žyma
- Romo kategorija
- Añejo (1)
- Spalva
- Baltas vynas (11)
- Raudonas vynas (6)
- Rožinis vynas (4)
- Tipas
- Neputojantis (13)
- Putojantis (8)
- Kiti gėrimai
- Džinas (2)
- Trauktinė (1)
- Likeris (4)
- Nealkoholiniai gėrimai (2)
- Vyno stilius
- Sausas (17)
- Pusiau saldus (4)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (7)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Arbane (1)
- Chardonnay (10)
- Glera (Prosecco) (1)
- Sauvignon blanc (2)
- Cabernet Sauvignon (4)
- Carmenere (1)
- Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) (1)
- Malbec (1)
- Merlot (2)
- Mourvèdre (Monastrell) (1)
- Nebbiolo (1)
- Pinot Meunier (5)
- Pinot Noir (Spätburgunder) (6)
- Syrah (Shiraz) (1)
- Tempranillo (Tinta Roriz/Aragonez) (1)
- Vyšnios (1)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Anykščių vynas (1)
- Casa Paladin (1)
- Champagne Deutz (2)
- Champagne Taittinger (2)
- Concha y Toro (3)
- Dal Bello (2)
- Gaja (1)
- Lindemans (2)
- Louis Latour (1)
- Moët&Chandon (1)
- Montes (1)
- Moutard (1)
- Pascal Jolivet (1)
- Rene Barbier (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vyno šalis
- Prancūzija (8)
- Italija (4)
- Ispanija (2)
- Čilė (4)
- Australija (2)
- Lietuva (1)
- Vyno regionas
- Chablis (1)
- Champagne (6)
- Val de Loire (1)
- Piedmont (1)
- Veneto (3)
- Curico Valley (1)
- Rekomenduojamas prie
- baltos mėsos (3)
- daržovių (1)
- desertų (2)
- ėrienos (4)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (6)
- kaip aperityvas (7)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (2)
- kumpio (1)
- lašišos (1)
- makaronų (1)
- paukštienos (2)
- raudonos mėsos (2)
- risotto (1)
- ryžių patiekalų (1)
- salotų (2)
- sūrio (5)
- užkandžių (3)
- vaisių (1)
- vėžiagyvių (2)
- žuvies (3)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai