Spalva: kaštoninė
Kvapas: džiovintų vaisių aromatas, jaučiasi ilgas brandinimas
Skonis: gera struktūra, nektariškas, labai ilgas poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: desertų, jautienos, sūrio
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-5 metusVieno geriausių Portugalijos gamintojų 10 metų brandintas Porto vynas. Vynas pagamintas iš Porto vynui rekomenduojamų vynuogių veislių. Vyndarys Euclides Lázaro.
Likutinis cukrus 113,6 g/l
Rūgštingumas 5,62 g/l
SO2 90 mg/l
Tinka vartoti iš karto arba brandinti butelyje. Atidarius suvartoti per 3 mėn.
Caves Santa Marta - tai šešių dešimtmečių aukščiausios kokybės vyno gamybos istoriją ir patirtį turintis kooperatyvas, įsikūręs 1959 m. Santa Marta de Penaguião savivaldybėje, pačioje Douro regiono širdyje. Šiuo metu ši vyninė žinoma visame pasaulyje ir parduoda daugiau nei 13 mln. litrų vyno per metus.
2001 metais Caves Santa Marta buvo pripažintas geriausiu kooperatyvu Portugalijoje.
Komentarai