Intensyvaus vyšnių aromato ir skonio rožinis vynas iš, orientuotų į pietus Casalbordino apylinkių vynuogynų.
Vynuogės skinamos rankomis pirmą spalio savaitę.
Vynas 3-4 mėnesius brandinamas plieninėse talpose.
Rūgštingumas 5,2 g/l
Likutinis cukrus 2,8 g/l
Kooperatyvą Madonna dei Miracoli 1960 m. įkūrė 42 nedideli vynuogių augintojai, siekę pakelti apylinkių vyno gamybą į aukštesnį lygį. Jų pagrindinis tikslas visada buvo gaminti puikius vynus iš aukščiausios rūšies vynuogių. Sėkmingos veiklos dėka kooperatyvas išaugo iki 650 narių, kurių bendras vynuogių auginimo plotas sudaro 1400 hektarų.
Pecorino - šviesios spalvos vynuogių veislė, auginama Italijos rytiniuose pakrančių regionuose, ypač Marche ir Abruzzo. Klasikinis Pecorino pagrindu pagamintas vynas yra sausas ir minerališkas, šiaudų geltonumo spalvos ir elegantiško gėlių aromato su akacijų ir jazminų natomis, kartais jaučiams švelnus saldymedžio prieskonis.
Komentarai