Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: šviesiai gelsva
Kvapas: kompleksiški aromatai su ananasų, greipfrutų ir citrusinių vaisių natomis
Skonis: lengvo kūno vynas, turintis labai intensyvų karamelės ir grietininių saldainių skonį
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 10-12 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, kaip aperityvas, makaronų, paukštienos, risotto, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-5 metusŠviesiai gelsvos spalvos, kompleksiški aromatai su ananasų, greipfrutų ir citrusinių vaisių natomis. Lengvo kūno vynas, turintis labai intensyvų karamelės ir grietininių saldainių skonį. 20% vyno buvo brandinama prancūziško ąžuolo statinėse.
Dera su žuvies, baltos mėsos patiekalais ir makaronais.
Carmen vyninę 1850 metais įkūrė Kristianas Lanzas, pavadinęs ją savo mylimos žmonos Carmen garbei.
CARMEN vyninė – organinio vyno pionierė! Tai vyninė, kuri pirmoji 1999 metais išpilstė sertifikuotą organinį vyną ir pradėjo ekologiško vyno kultūrą Čilėje. Carmen vynai yra vertinami dėl jų išskirtinės kokybės ir eksportuojami į 50 pasaulio šalių!
Vina Carmen vyninės vyndarys Alvaro Espinoza 1994 metais pirmą kartą pagamino Čilės vyną iš Carmenere vynuogių.
Komentarai