Cantina Mesa - tai moderni Sardinijos vyninė. Jai vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova, kuris sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą,
rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes.
Vyninės pavadinimas "Mesa" sardiniečių kalba reiškia stalą arba pietų stalą.
Šiame Mesa Moro vyne esančios vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Sulcis apylinkėse. Po 14 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 8 mėn. brandinamas didelėse ąžuolo statinėse. Dar vėliau – 3 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Energingas, kvapnus, subalansuotų taninų, vidutiniško kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų serbentų, juodųjų serbentų, šokolado, mėtų, eukalipto, kvapniųjų pipirų, vytinto kumpio, dūmo, skrudintų lazdyno riešutų, žemiškais kvapais.
Komentarai