Šiame Mesa Gavino vyne esančios vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Sulcis apylinkėse. Po 25 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 18 mėn. brandinamas didelėse 500 L. ąžuolo statinėse, o vėliau dar 9 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Malonus, kompleksiškas, subalansuotas, aromatingas, minkštų taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu raudonas vynas. Pasižymi juodųjų uogų, šokolado, tabako lapų, saldžiųjų prieskonių, kvapniųjų pipirų, vytinto kumpio, skrudintų lazdynų riešutų, žemiškais kvapais.
Cantina Mesa - tai moderni Sardinijos vyninė. Jai vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova, kuris sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes.
Vyninės pavadinimas "Mesa" sardiniečių kalba reiškia stalą arba pietų stalą.
Komentarai