Šiame Mesa Buio vyne esančios vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Sulcis apylinkėse. Po 9-12 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 6 mėn. brandinamas didelėse ąžuolo statinėse. Dar vėliau – 2 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Energingas, brandus, kvapnus, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų, trešnių, miško žolelių, kvapniųjų pipirų, skrudintos kavos, šokolado, jodo, graikinių riešutų, žemiškais kvapais.
Cantina Mesa - tai moderni Sardinijos vyninė. Jai vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova, kuris sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes.
Vyninės pavadinimas "Mesa" sardiniečių kalba reiškia stalą arba pietų stalą.
www.cantinamesa.com
Komentarai