Šiame Mesa Brama vyne esančios vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Sulcis apylinkėse. Po 14 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 6 mėn. brandinamas didelėse 500 l. ąžuolo statinėse, o vėliau dar 2 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Daugiabriaunis, tvirtas, kompleksiškas, išraiškingas, klampios tekstūros, intensyvių taninų, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi šviežių vaisių, mėlynių, juodųjų serbentų, juodojo šokolado, juodųjų pipirų, paprikos, skrudintų migdolo riešutų, odos, žemiškais kvapais.
Cantina Mesa - tai moderni Sardinijos vyninė. Jai vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova, kuris sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą,
rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes.
Vyninės pavadinimas "Mesa" sardiniečių kalba reiškia stalą arba pietų stalą.
Komentarai