Šiame Mesa Brace vyne esančios vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Usini apylinkėse. Po 14 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 9 mėn. brandinamas didelėse 500 L. ąžuolo statinėse, o vėliau dar 2 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Uogiškas, geležingas, daugiabriaunis, kvapnus, išraiškingų taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi sunokusių vaisių, džiovintų datulių, rūkytų slyvų, tabako lapų, šokolado, balzamiko, kvapniųjų pipirų, odos, rūkyto kumpio, dūmo, skrudintų lazdyno riešutų, žemiškais kvapais.
Cantina Mesa - tai moderni Sardinijos vyninė. Jai vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova, kuris sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes.
Vyninės pavadinimas "Mesa" sardiniečių kalba reiškia stalą arba pietų stalą.
Komentarai