Intensyvios spalvos vynas pasižymi prieskonių, kakavos, kavos, saldymedžio ir prinokusių uogų aromatu. Skonis subtilus, gerai subalansuotas. Skonyje juntami prieskoniai.
85% Nero di Troia, 15% Aglianico
Vynuogės prieš derliaus skynimą buvo paliktos daliniam vytinimui. Rankomis skintas derlius po spaudimo presu iki 3 savaičių fermentuotas vėsinamose talpose. Po fermentacijos vynas 8 mėnesius brandintas orą lėtai praleidžiančiose cementinėse talpose. Po to didelės talpos Prancūziško ąžuolo statinėse vynas brandintas vienerius metus.
Vyno skonis derės su įvairiais mėsos patiekalais bei sūriais.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Rimantas (2020-01-26)
-
- Justė (2019-12-30)
-
- Justina (2019-12-28)
-
- Jelena (2019-03-31)
-
- Ona (2019-03-01)
-
- Gintare (2019-02-22)
-
- Danas (2018-03-11)
-
Komentarai