- Pradžia
- CANESTRO Risotto Mediterraneo viduržemio jūros stiliaus rizotas 300 g.
Labai aromatingas ir intensyvaus skonio.
Sudėtis: Carnaroli ryžiai, alyvuogės, raudonos ir žalios paprikos, pomidorai, baklažanai, cukinijos, svogūnai, morkos, smulkintos sezoninės daržovės (svogūnai, salierai, morkos, česnakai), mielių ekstraktas, druska, saulėgražų aliejus.
Gali būti miežių, kviečių, sojų, pieno pėdsakų.
Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima įpilti vyno. Visą laiką maišant palaipsniui supilkite 650-750 ml verdančio vandens ar sultinio. Virti 18 min. Ryžiams išvirus galima pagardinti sviestu ir parmezano sūriu.
Paruošimas mikrobangų krosnelėje: į tinkamą indą suberkite rizoto mišinį ir įpilkite 620 ml šalto vandens. Gerai išmaišykite ir gaminkite mikrobangų krosnelėje 660 W 15 minučių.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai