Malonus, įkvepiantis, minerališkas.
Vynuogės skinamos išskirtinai tik rankomis. Dirvožemis – molingas kalkakmenis, smėlis. Alta Langa ir Madonna di Como vynuogynai, topografiškai dėkingai išsidėstę aukštutiniuose šlaituose 500 m. virš jūros lygio.
15-20 dienų malolaktinė fermentacija ir maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse. Vėliau su nuosėdomis 6 mėn. brandinimas senose 1000 l. ąžuolo statinėse ir dar 2 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Malonus, įkvepiantis, minerališkas, nepriekaištingos pusiausvyros, struktūriškas, gyvybingos rūgšties su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi muskato riešutų, narcizų, baltųjų persikų, obuolišų, citrusų, mėtų, gėlių žiedų kvapais.
Komentarai