Beveik neperregimos violetinės spalvos vynas. Vyno aromatui būdingas vyšnių, slyvų bei prieskonių ir ąžuolo kvapas. Vynas kupinas vyšnių ir ąžuolo skonio.
Vynas iki brandinimo statinėse fermentuotas sultyse skalaujant uogų odeles net tris savaites. Brandinimo statinėse trukmė Vyno brandinimo trukmė – 12 mėnesių, 80% brandinimui naudotų statinių gamintos iš prancūziškos kilmės ąžuolo medienos, o likusios – iš amerikietiškos ąžuolo medienos. Prancūziškų statinių vidinis paviršius vidutinio laipsnio skrudinimo, o amerikietiškoms stainėms – daugiau nei vidutinio. Trečdalis brandinimui naudojamų statinių kasmet naudojamos visiškai naujos, o likusios vienerių bei dviejų metų senumo.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Juozas (2020-06-08)
-
- Dainius (2018-12-11)
-
- Kristina (2018-12-04)
-
- Donatas (2015-07-27)
-
- Ramunas (2015-06-22)
-
- Edvinas (2015-03-20)
-
- Vaida (2015-01-21)
-
- A.A. (2014-10-26)
-
tiko prie mesytes - Audrius (2014-10-13)
-
- Gediminas (2014-10-06)
-
Komentarai