Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: labai intensyvi rubino spalva
Kvapas: sudėtingas ir intensyvus vyno aromatas primena serbentų, vyšnių, slyvų, kedro medienos, šokolado, prieskonių kvapą
Skonis: išraiškingas, darnos struktūros
Rekomenduojama prie: aštraus maisto, daržovių, mėsos, sūrio
Rekomenduojama dekantuoti: 1 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-5 metusLabai intensyvios spalvos vyno aromatas primena serbentų, vyšnių, slyvų, kedro medienos, šokolado, prieskonių kvapą.
Vynas iki brandinimo statinėse fermentuotas sultyse skalaujant uogų odeles net tris savaites.
90% vyno brandinimui naudotų statinių gamintos iš prancūziškos kilmės ąžuolo medienos, o likusios – iš amerikietiškos ąžuolo medienos. Trečdalis brandinimui naudojamų statinių kasmet naudojamos visiškai naujos, o likusios vienerių bei dviejų metų senumo.
Pateikimo temperatūra 18 °C.
Komentarai