Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: Raudonos spalvos
Kvapas: Pasižymi trešnių, kvapniųjų žolių, vaisių, tabako, juodųjų pipirų, skrudintų migdol riešutų kvapais.
Skonis: Išraiškingos rūgšties, vidutiniškų taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: jautienos, prieskoningų patiekalų, raudonos mėsos, žvėrienos
Raudonas sausas vynas iš Toskanos regiono biodinaminių ūkių. Vynas 15 mėn. brandinamas Prancūziškose ąžuolo statinėse, o vėliau dar 6 mėn. buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti.
Gamintojas - Pietro Beconcini.
Komentarai