Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: vyšnių raudonumo
Kvapas: raudonųjų vaisių ir saldymedžio
Skonis: švelnus, elegantiškas, saldumo ir rūgšties balansas sukuria puikią pusiausvyrą.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 15-17 °C.
Rekomenduojama prie: kietųjų sūrių, lašišos, makaronų, mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Vynas iš senųjų mažo derlingumo vynuogynų, esančių Ribera del Duero regione, pasižyminčiu puikiomis mezoklimato ir dirvožemio sąlygomis.
Sunokusių raudonųjų uogų aromatas, jaučiamos odos, tabako natos. Puikios struktūros, pilno kūno, glotnus ir elegantiškas, su švelniais taninais.
14 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.
Komentarai