Puikus klasikinis šviežių vaisių aromato ir skonio Prosecco iš Treviso apylinkių.
Prosecco yra jaunas vynas, kurį geriausia vartoti kol jis yra šviežias, tačiau dažniausiai Prosecco derliaus metai ant butelio nėra nurodomi, nes tai neprivaloma pagal standartus. Todėl apie Prosecco amžių galima spręsti pagal išpilstymo į butelius datą. Mūsų siūlomas Prosecco užsakomas nedideliais kiekiais ir būna kiek galima šviežiausias.
Misa iš karto atskiriama nuo odelių ir supilama į plieno talpyklas. Fermentacija vyksta 8–10 dienų ne didesnėje kaip 18 °C temperatūroje. Vėliau vynas laikomas specialiose talpyklose, į kurias pripilama tos pačios alkoholio koncentracijos misos. Tada prasideda naujas vyno fermentacijos etapas, kuris turi trukti tiek, kad talpyklose būtų pasiektas pageidaujamas slėgis (5 atmosferų). Prieš išpilstant į butelius vynas dar kartą filtruojamas.
Rekomenduojame kokteilį Campari Spritz:
Sudėtis: 2 dalys Campari, 1 dalis sodos vandens, 3 dalys Prosecco putojančio vyno, riekelė apelsino, ledas.
Supilkite visus ingredientus į aukštą taurę su ledu. Papuoškite apelsino riekele.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Rūta (2023-02-11)
-
- Elena (2021-01-11)
-
- Monica (2020-05-29)
-
- Gitana (2020-05-11)
-
- Vilma (2020-05-05)
-
- OD (2019-12-08)
-
- Laima (2019-07-21)
-
- Aura (2019-06-30)
-
- Sandra (2019-01-28)
-
- Jolita (2018-12-30)
-
- Diana (2018-08-21)
-
- Kristina (2017-09-14)
-
lengva gurkšnoti vieną tiek su lengvais užkandžiai. Puikiai dera su desertais iš sūrio - Neringa (2017-07-01)
-
- Valerijus (2017-02-27)
-
- Ramunas (2016-06-28)
-
- Lilija (2015-08-03)
-
- Asta (2015-01-07)
-
- Asta (2014-09-18)
-
- Andrius (2014-04-11)
-
Komentarai