- Pradžia
- Alkoholiniai gėrimai užsakymui iš partnerių
- SOLNIA Monastrell Old Vine Alicante DO*
Kvapas: juntamos juodųjų uogų, slyvų, saldymedžio natos
Skonis: elegantiškas, tačiau intensyvus poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: aštraus maisto, risotto, ryžių patiekalų, užkandžių
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-7 metusSolnia vynas gaminamas iš mažuose vynuogynų sklypuose iš 1935-1975 metais pasodintų vynmedžių. Įspūdingas monastrell vyno skonis, susiformuojantis brandinant vyną 15 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, visa savo jėga juntamas burnoje, skleidžiant juodųjų uogų, slyvų ir saldymedžio natas. Suformuoja elegantišką, bet tvarų poskonį. Idealiai tinka prie užkandžių, ryžių pagrindo patiekalų, lengvų ant grilio paruoštų patiekalų bei keptos aštrios žuvies.
Rekomenduojama patiekti 18ºC - 20ºC temperatūroje.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vynas užsakymui (21)
- Viskis užsakymui (3)
- Konjakas užsakymui (2)
- Brendis užsakymui (1)
- Romas užsakymui (2)
- Džinas užsakymui (2)
- Degtinė (spiritinis gėrimas) užsakymui (2)
- Kiti gėrimai užsakymui (7)
- Kaina
-
- 0,00 € - 49,99 € (31)
- 50,00 € - 99,99 € (5)
- 100,00 € - 149,99 € (3)
- 250,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Gėrimo šalis
- Airija (1)
- Anglija (2)
- Čekija (2)
- Dominikos Respublika (1)
- Italija (1)
- JAV (2)
- Kuba (1)
- Latvija (1)
- Lietuva (1)
- Meksika (1)
- Prancūzija (2)
- Rusija (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vynai
- Naujienos (1)
- Lietuvos vyno čempionato aukso medalių laimėtojai (1)
- Rekomenduojami kaip dovana (2)
- Magnum buteliai (1)
- Šampanas (4)
- Prosecco (1)
- Gėrimo gamintojas
- Charles Tanqueray (2)
- Coca Cola (2)
- Davide Campari - Milano (1)
- Havana Club International (1)
- Holdings VOF (1)
- Jack Daniel (1)
- Midleton (1)
- Rossi D'Asiago (1)
- Stock International S.r.I. (2)
- Stumbras (1)
- Unicognac (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandintas ąžuolo statinėse
- Dėžutė
- Viskio kategorija
- Single pot still (1)
- Bourbon (1)
- Tennessee (1)
- Konjako kategorija
- Kilmės žyma
- Romo kategorija
- Añejo (1)
- Spalva
- Baltas vynas (11)
- Raudonas vynas (6)
- Rožinis vynas (4)
- Tipas
- Neputojantis (13)
- Putojantis (8)
- Kiti gėrimai
- Džinas (2)
- Trauktinė (1)
- Likeris (4)
- Nealkoholiniai gėrimai (2)
- Vyno stilius
- Sausas (17)
- Pusiau saldus (4)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (7)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Arbane (1)
- Chardonnay (10)
- Glera (Prosecco) (1)
- Sauvignon blanc (2)
- Cabernet Sauvignon (4)
- Carmenere (1)
- Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) (1)
- Malbec (1)
- Merlot (2)
- Mourvèdre (Monastrell) (1)
- Nebbiolo (1)
- Pinot Meunier (5)
- Pinot Noir (Spätburgunder) (6)
- Syrah (Shiraz) (1)
- Tempranillo (Tinta Roriz/Aragonez) (1)
- Vyšnios (1)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Anykščių vynas (1)
- Casa Paladin (1)
- Champagne Deutz (2)
- Champagne Taittinger (2)
- Concha y Toro (3)
- Dal Bello (2)
- Gaja (1)
- Lindemans (2)
- Louis Latour (1)
- Moët&Chandon (1)
- Montes (1)
- Moutard (1)
- Pascal Jolivet (1)
- Rene Barbier (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vyno šalis
- Prancūzija (8)
- Italija (4)
- Ispanija (2)
- Čilė (4)
- Australija (2)
- Lietuva (1)
- Vyno regionas
- Chablis (1)
- Champagne (6)
- Val de Loire (1)
- Piedmont (1)
- Veneto (3)
- Curico Valley (1)
- Rekomenduojamas prie
- baltos mėsos (3)
- daržovių (1)
- desertų (2)
- ėrienos (4)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (6)
- kaip aperityvas (7)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (2)
- kumpio (1)
- lašišos (1)
- makaronų (1)
- paukštienos (2)
- raudonos mėsos (2)
- risotto (1)
- ryžių patiekalų (1)
- salotų (2)
- sūrio (5)
- užkandžių (3)
- vaisių (1)
- vėžiagyvių (2)
- žuvies (3)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai