- Pradžia
- Alkoholiniai gėrimai užsakymui iš partnerių
- Paladin PRALIS
Spalva: Šiaudų geltona su nežymiais variniais niuansais.
Kvapas: Sultingų persikų ir subtilų ananasų aromatas.
Skonis: Vynas pasižymi šiuolaikišku kūnu, traškia ir šviežia tekstūra bei gardžiu vaisių saldumu.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7-9 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, kumpio, vėžiagyvių
Vynas brandinamas 5 mėnesius ant nuosėdų plieno talpyklose. Tropinių, cirtusinių vaisių ir persikų aromatas pereina į augalinius pipirų ir pomidorų lapų aromatus. Subtilus ir intensyvus tuo pačiu metu. Sausas ir ilgai išliekantis skonis su sauvignon vynuogei būdingomis vaisių natomis ir minerališkumu iš chardonnay.
Geras aperityvas, dera su lengvais pirmaisiais patiekalais, Parmos kumpiu, vėžiagyviais.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vynas užsakymui (21)
- Viskis užsakymui (3)
- Konjakas užsakymui (2)
- Brendis užsakymui (1)
- Romas užsakymui (2)
- Džinas užsakymui (2)
- Degtinė (spiritinis gėrimas) užsakymui (2)
- Kiti gėrimai užsakymui (7)
- Kaina
-
- 0,00 € - 49,99 € (31)
- 50,00 € - 99,99 € (5)
- 100,00 € - 149,99 € (3)
- 250,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Gėrimo šalis
- Airija (1)
- Anglija (2)
- Čekija (2)
- Dominikos Respublika (1)
- Italija (1)
- JAV (2)
- Kuba (1)
- Latvija (1)
- Lietuva (1)
- Meksika (1)
- Prancūzija (2)
- Rusija (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vynai
- Naujienos (1)
- Lietuvos vyno čempionato aukso medalių laimėtojai (1)
- Rekomenduojami kaip dovana (2)
- Magnum buteliai (1)
- Šampanas (4)
- Prosecco (1)
- Gėrimo gamintojas
- Charles Tanqueray (2)
- Coca Cola (2)
- Davide Campari - Milano (1)
- Havana Club International (1)
- Holdings VOF (1)
- Jack Daniel (1)
- Midleton (1)
- Rossi D'Asiago (1)
- Stock International S.r.I. (2)
- Stumbras (1)
- Unicognac (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandintas ąžuolo statinėse
- Dėžutė
- Viskio kategorija
- Single pot still (1)
- Bourbon (1)
- Tennessee (1)
- Konjako kategorija
- Kilmės žyma
- Romo kategorija
- Añejo (1)
- Spalva
- Baltas vynas (11)
- Raudonas vynas (6)
- Rožinis vynas (4)
- Tipas
- Neputojantis (13)
- Putojantis (8)
- Kiti gėrimai
- Džinas (2)
- Trauktinė (1)
- Likeris (4)
- Nealkoholiniai gėrimai (2)
- Vyno stilius
- Sausas (17)
- Pusiau saldus (4)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (7)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Arbane (1)
- Chardonnay (10)
- Glera (Prosecco) (1)
- Sauvignon blanc (2)
- Cabernet Sauvignon (4)
- Carmenere (1)
- Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) (1)
- Malbec (1)
- Merlot (2)
- Mourvèdre (Monastrell) (1)
- Nebbiolo (1)
- Pinot Meunier (5)
- Pinot Noir (Spätburgunder) (6)
- Syrah (Shiraz) (1)
- Tempranillo (Tinta Roriz/Aragonez) (1)
- Vyšnios (1)
- Daugiau... Mažiau...
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Anykščių vynas (1)
- Casa Paladin (1)
- Champagne Deutz (2)
- Champagne Taittinger (2)
- Concha y Toro (3)
- Dal Bello (2)
- Gaja (1)
- Lindemans (2)
- Louis Latour (1)
- Moët&Chandon (1)
- Montes (1)
- Moutard (1)
- Pascal Jolivet (1)
- Rene Barbier (2)
- Daugiau... Mažiau...
- Vyno šalis
- Prancūzija (8)
- Italija (4)
- Ispanija (2)
- Čilė (4)
- Australija (2)
- Lietuva (1)
- Vyno regionas
- Chablis (1)
- Champagne (6)
- Val de Loire (1)
- Piedmont (1)
- Veneto (3)
- Curico Valley (1)
- Rekomenduojamas prie
- baltos mėsos (3)
- daržovių (1)
- desertų (2)
- ėrienos (4)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (6)
- kaip aperityvas (7)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (2)
- kumpio (1)
- lašišos (1)
- makaronų (1)
- paukštienos (2)
- raudonos mėsos (2)
- risotto (1)
- ryžių patiekalų (1)
- salotų (2)
- sūrio (5)
- užkandžių (3)
- vaisių (1)
- vėžiagyvių (2)
- žuvies (3)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai