Jūsų krepšelis tuščias.
Pagamintas iš rinktinių Konjako or Bordo regionų (Prancūzija) vynuogių vyno. Jis sukurtas derinant skirtingo išlaikymo ir skonio brendžius. Brendžio spiritas gaunamas du kartus distiliuojant vynuogių vyną, gaminamą iš šių vynuogių veislių: Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard.
Aromatas ir skonis
Skonis švelnus ir lengvas, būdingas prancūziškam brendžiui. Aromatas sodrus ir intensyvus su švelniai juntamais džiovintų vaisių, karamelės ir vanilės tonais.
Vartojimas
Patiekiamas kambario temperatūros. Jis pilamas į specialias tulpės formos konjako taures, siaurėjančias viršuje, kad ilgiau išliktų gėrimo aromatas. Brendžio įpilama labai nedaug, jokiu būdu ne daugiau kaip ketvirtadalis taurės, kurią prieš gerdami pašildome delnuose. Brendis ALITA – tai subtilus skonių ir kvapų derinys. Rekomenduojame vartoti gryną.
Aromatas ir skonis
Skonis švelnus ir lengvas, būdingas prancūziškam brendžiui. Aromatas sodrus ir intensyvus su švelniai juntamais džiovintų vaisių, karamelės ir vanilės tonais.
Vartojimas
Patiekiamas kambario temperatūros. Jis pilamas į specialias tulpės formos konjako taures, siaurėjančias viršuje, kad ilgiau išliktų gėrimo aromatas. Brendžio įpilama labai nedaug, jokiu būdu ne daugiau kaip ketvirtadalis taurės, kurią prieš gerdami pašildome delnuose. Brendis ALITA – tai subtilus skonių ir kvapų derinys. Rekomenduojame vartoti gryną.
Komentarai