Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: gilaus rubino raudonumas. Su amžiumi įgyjami granato atspalviai
Kvapas: sodrus, ryškus aromatas, jaučiamas ryškus vyšnių, džiovintų slyvų bei prieskonių kvapas
Skonis: harmoningas ir švelnus
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: keptos mėsos, kietųjų sūrių, mėsos, prieskoningų patiekalų, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 1 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 5-15 metųŠis Amarone yra geros struktūros, elegantiškas ir švelnus vynas.
Jis yra gaminamas iš vynuogių, užaugintų sklypuose esančiuose seniausias tradicijas turinčioje Valpolicella Calssico S. Ambrogio komunoje. Šios vietovės bendruomenė ypač pasižymi tradicijomis ir maisto kultūra.
Šis vynas yra gamintas iš rankomis skinto derliaus, dirbtinai vytinto vėdinamoje patalpoje net 4 mėnesius.
Komentarai