1900 m. Fabio Zardetto įkurta vyninė yra įsikūrusi geriausiuose Conegliano ir Valdobiadene vyno regionuose ir daugiau nei 40 m. yra prosecco ir putojančių vynų rinkos lyderė. Zardetto pateikia plačią gamą įvairaus stiliaus putojančių vynų, o gaminami vynai yra ypač gyvybingi, spalvingai, estetiškai atrodantys ir labai modernūs. Akį patraukia retai rinkoje pasitaikantys: Long Charmat, Unfiltered Vino Frizzante ir kiti.
Vynuogynai topografiškai palankiai išsidėstę aukštose Treviso provincijos kalvose. Šio putojančio vyno gamyba yra nepaprastai paprasta, tai – tradicinė ir unikali Venecijos tehnologija, kai antrinė fermentacija tiesiog atliekama butelyje nenaudojant pridėtinio cukraus. Nefiltruotas, pikantiškas, išraiškingos rūgšties ir aksominės tekstūros putojantis vynas. Pasižymi kriaušių, ledinukų, sluoksniuotos tešlos, baltos duonos, miško žolelių kvapais.
Likutinis cukrus – 8 gr. / l.
Pateikimo temperatūra 8-10°C.
Komentarai