Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Balthasar Ress WEINHAUS RESS Rheingau QbA Riesling trocken


2015 / 750 ml
Rūšinis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Baltas vynas / Sausas / Lengvas
Vynuogės: Riesling
Alkoholio kiekis: 11.5% tūrio
Kamštis: užsukamas
www.vynai.com 88

Būsena: Laikinai prekės nebeturime.

11,00 €
Kvapas: gaivus, vaisiškas, persiko ir citrinos kvapų
Skonis: citrusinių vaisių - greipfrutų ir mandarinų, apelsinų skonis su ananasų natomis. Lengvas, minerališkas, subalansuotas ir gaivus.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 8-10 °C.
Rekomenduojama prie: austrių, makaronų, paukštienos, salotų, sūrio, suši, vartoti vieną, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-5 metus

Ryškaus kvapo ir skonio, mažesnio rūgštingumo vynas. Idealus Rieslingo mėgėjams. Nupylus vieną taurę, galima uždaryti butelį ir papurtyti. Gavęs oro šoką kvapas ir skonis atsiskleis dar įspūdingiau. Aukščiausia kokybė verta savo kainos.


"Weinhaus Ress" – tai antrasis garsiojo vynų gamintojo, nuo 1870 metų gaminančio prabangius vynus, „Balthasar Ress“ prekės ženklas yra puiki mažiau kainuojanti alternatyva klasikiniam šio gamintojo asortimentui. Vyno stilius ir butelio apipavidalinimas puikiai pateisins vartotojų, ragavusių įvairiausių pasaulio vynų, lūkesčius – šis vynas išsiskiria gaiviu skoniu, mažu rūgštingumu ir lengvu stiliumi. Be to, jis pilstomas į bordo formos butelius su atsukamaisiais kamšteliais. „Weinhaus Ress“ vyno kaina nėra didelė, todėl suteikiama proga su juo susipažinti įvairesniems vartotojams. Taip pat tai – puikus kainos ir kokybės derinys tiems, kurie dažniau vartoja vyną.


Šis vynas brandinamas vyninės „Balthasar Ress“ rūsiuose. Reingau regiono rislingas gaminamas iš keliuose Hatenheimo, Halgarteno ir Estricho ūkiuose išaugintų vynuogių. Dirvožemį sudaro priemolis ir liosas. Mikroklimatas palankus gaminti vynui, kurio skonio eleganciją pabrėžia subtilumas ir nedidelis rūgštingumas. Vynuogės skinamos mechaniškai, atsižvelgiant į bendrą jų būklę. Tada jos atsargiai gabenamos į rūsį specialiose talpyklose, kurios ištuštinamos naudojant vynuogių presą. Vynuogių misai nusėdus, iš nerūdijančiojo plieno pagamintose reguliuojamos temperatūros talpyklose vyksta fermentacija. Naudojamos kultūrinės vyno mielės.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: Balthasar Ress WEINHAUS RESS Rheingau QbA Riesling trocken

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Pirkėjų vertinimai

Aistė (2018-10-01)
Puikus, kvapnus, vidutiniško svarumo, citrusų kvapo vynas
Milda (2015-06-18)
Nuostabus lengvas vynas
Renata (2015-06-09)
Labai skanus!
renata (2014-06-08)
Tomas (2014-04-15)
Vilija (2014-03-02)
Puikus

Komentarai

  Kraunama...