Limited edition dizainas.
CAMPARI receptą dar 1860 metais sukūrė Gaspare Campari. CAMPARI sudėtį sudaro vanduo, alkoholis, cukrus ir žolelių ekstrakto užpilas. Dėl tikslios užpilo sudėties yra spėliojama, nes originalus receptas yra saugomas paslaptyje.
Vieni teigia, kad CAMPARI yra gaminamas iš 20 skirtingų natūralių ingredientų, kiti – kad iš 60, o kai kurie yra įsitikinę, kad šis skaičius siekia 80. Tačiau atsakymo tiksliai nežino niekas, išskyrus vos kelis „Davide Campari Milano S. p. A.“ darbuotojus, kurie yra atsakingi už CAMPARI gamybos procesą.
CAMPARI sudėtinės dalys suteikia švytinčio rubino spalvą ir kartoką skonį. Šis gėrimas naudojamas kaip daugelio visame pasaulyje populiarių kokteilių sudedamoji dalis.
Kokteiliai:
Campari Spritz
Sudėtis: 2 dalys Campari, 1 dalis sodos vandens, 3 dalys Prosecco putojančio vyno, riekelė apelsino, ledas.
Supilkite visus ingredientus į aukštą taurę su ledu. Papuoškite apelsino riekele.
Americano
Sudėtis: ½ Campari, ½ Cinzano Rosso, truputis sodos vandens, riekelė apelsino, ledas.
Supilkite visus ingredientus į aukštą taurę su ledu. Papuoškite apelsino riekele.
Negroni
Sudėtis: ⅓ Campari, ⅓ Cinzano Rosso, ⅓ džino, riekelė apelsino, ledas.
Supilkite visus ingredientus į aukštą taurę su ledu. Papuoškite apelsino riekele.
Camparinha
Sudėtis: Campari, ½ laimo, 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus, smulkinto ledo.
Supjaustykite laimą smulkiais gabalėliais. Aukštoje taurėje atsargiai sutrinkite jį su cukrumi. Pridėkite ledo ir užpilkite Campari. Gerai išmaišykite.
Campari Orange
Sudėtis: ¼ Campari, ¾ apelsinų sulčių, apelsino skiltelė, ledas.
Supilkite Campari ir apelsinų sultis į aukštą taurę su ledu. Papuoškite apelsino skiltele.
Komentarai