Romas „Zacapa“ yra brandinamas 2300 m aukštyje esančiuose Gvatemalos kalnuose. Tik „trobelėje ant debesų“ romas „Zacapa“ įgauna išskirtinai stiprų aromatą, spalvą ir sodrų skonį. „Zacapa 23YO“ butelyje yra sumaišytas jaunesnis romas, brandinamas maždaug 6 metus, su senesniu, brandinamu 23 metus.
Kiekvienas „Zacapa“ butelis yra puošiamas rankiniu būdu – padabinamas „Petate“ kaspinais (tai yra 3000 metų senumo karališkasis Majų paprotys). Dabartiniai „Petate“ kaspinai yra gaminami šiuolaikinių Majų palikuonių, rankiniu būdu.
Vartojimo rekomendacijos: romą „Zacapa“ rekomenduojama gerti gryną arba su daug ledo.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Inga (2023-01-02)
-
- Marius (2021-03-12)
-
- Aurimas (2020-07-31)
-
- Tomas (2020-06-13)
-
- Romualdas (2020-04-30)
-
- P. (2018-06-06)
-
- Kristina (2018-01-22)
-
Komentarai