Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt

Grappa Berta OLTRE IL VALLO

700 ml / Medinėje dovanų dėžutėje
Grappa
Brandintas ąžuolo statinėse: 2,5 metų
Alkoholio kiekis: 43%
Gamintojas: Berta / Italija / Regionas: Piemonte /


Būsena: Laikinai prekės nebeturime.

100,00 €
Spalva: gintaro spalva
Kvapas: pradžioje juntamas razinų, vynuogių, džiovintų vaisių ir migdolų natų sprogimas, jis palaipsniui užleidžia vietą lengvoms dūmo, durpių, salyklo užuominom
Skonis: šilkinis ir besiskleidžiantis, jis patvirtina švelnius uoslės pojūčius, aromatingą apelsinų, riešutų, tabako ir medaus natų puokštę

Škotiško salyklinio viskio statinėse brandinta vieno žymiausių gamintojų Berta grapa.


2010 m. gegužę Mombaruzzo mieste dvi kompanijos susijungė bendram projektui: Berta šeima ir Diageo Italy, pasaulinis premium alkoholinių gėrimų gamintojas. Gimė „Oltre il Vallo“ idėja: puiki grapa, brandinta škotiško viskio statinėse. Tai projektas, jungiantis dvi skirtingas kultūras, kurias jungia aistra distiliavimui: Berta šeimos aistrą ir geriausias Škotijos tradicijas. Grapa ir Italijos kaimo žemių tradicijos vienoje pusėje ir Škotijos salyklas - šiaurės Europos laukų vaisius – kitoje. 


Pavadinimas „Oltre il Vallo“ primena laikus, kuomet niekas negalėjo peržengti Adriano sienos (Hadrian‘s Wall), šiaurinės Romos imperijos ribos Didžiojoje Britanijoje, įtvirtinimų, padalinusių salą į dvi dalis. Šiandien Aukštumas ir Monferrato simboliškai sujungia bendras distiliatas, metų metus brandinamas Berta šeimos rūsiuose, škotiško viskio statinėse. Statinės atkeliauja iš Lagavulin, Caol Ila ir Mortlach distilerijų - vardų, vis dar kuriančių geriausio škotiško viskio istoriją.
„Oltre il Vallo“ yra gintaro spalvos, pačioje pradžioje juntamas razinų, vynuogių, džiovintų vaisių ir migdolų natų sprogimas, jis palaipsniui užleidžia vietą lengvoms dūmo, durpių, salyklo užuominoms. Šilkinis ir besiskleidžiantis, jis patvirtina švelnius uoslės pojūčius, aromatingą apelsinų, riešutų, tabako ir medaus natų puokštę. 


Vynuogių rūšys: Barbera (raudonoji), Nebbiolo (raudonoji).


Distiliavimo metodas: pertraukiamas, tiesioginis garų srovės.


Tobulinimas: 24 mėnesius ąžuolo statinėse ir mažiausiai 6 mėnesius škotiško viskio statinėse iš Lagavulin, Caol Ila ir Mortlach distilerijų.




www.distillerieberta.it

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: Grappa Berta OLTRE IL VALLO

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Komentarai

  Kraunama...