Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt

BLACK COW Pure Milk Vodka

700 ml
Degtinė (spiritinis gėrimas)
Alkoholio kiekis: 40%
Gamintojas: Pure milk vodka / Anglija


Būsena: Turime

48,00 €
Spalva: krištolo skaidrumo
Kvapas: švelnaus kvapo, su šieno ir lengvomis citruso natomis
Skonis: kiek kreminė ir salsva. Pabaigoje nėra jokio šiurkštumo, ji švelni iki galo

Black Cow Pure Milk Vodka yra vienintelė degtinė pasaulyje, pagaminta tik iš pieno ir garsėjanti kaip pati švelniausia degtinė pasaulyje.


Kaip tai vyksta? Jungtinės karalystės pieno ūkininko Jason Barber karvės minta tik žole, tad produkto gamyba prasideda nuo gryno ir natūralaus pieno. Kai jis padalinamas į varškę ir išrūgas, iš varškės gaminamas Barber’s 1833 ir vintažinis čėderio sūris. Tuo tarpu išrūgos fermentuojamos į unikalų pieno “alų” naudojant specialias mieles, paverčiančias pieno cukrų į alkoholį. Tuomet vyksta distiliacija ir slaptas maišymo procesas, trigubas filtravimas ir rankinis supilstymas į butelius.


Black Cow degtinė yra švelnaus kvapo, su šieno ir lengvomis citruso natomis, ragaujant kiek kreminė ir salsva. Pabaigoje nėra jokio šiurkštumo, ji švelni iki galo.
Black Cow degtinė yra puikus partneris derinyje su maistu. Nepaprastas degtinės švelnumas išlaiko net subtiliausius aromatus. Kokteilių mėgėjai ją mėgsta, nes ji nesipyksta su kitų ingredientų skoniais. Tai puiki tuščia drobė kokteiliams kurti, tuo pačiu puikiausiai gali būti vartojama viena, su ledu.


Black Cow degtinė tikrai nepaprasta - nuo savo pasirodymo 2012 m. visame pasaulyje renka entuziastingus atsiliepimus ir augina ištikimų gerbėjų ratą. Laimėjus Aukso medalį 2015 m. San Francisko World Spirits Competition ir keliose vietinėse varžybose, dabar degtinę galima rasti baruose, restoranuose ir parduotuvėse visoje Jungtinėje karalystėje, Honkonge, Australijoje, JAV ir Lietuvoje. Maisto kritikas ir rašytojas Tom Parker Bowles mano, kad “Black Cow degtinė yra vienas geriausių dalykų, kuriuos teko ragauti, nuostabiai švelni ir gražiai išbaigta”. Ją gurkšnoja ne tik kino pramonės įžymybės, bet ir už baro garsiajame 5* viešbutyje Chiltern Firehouse Londone.


Jason Barber praleido kelis metus tobulindamas Black Cow degtinės receptą. “Kai pasakai kam nors, kad degtinė pagaminta iš pieno jie į tave žiūri taip, tarsi tu iš jų šaipytumeisi. Bet kai paragauja krištolo skaidrumo gėrimą, klausia: kaip tu tai padarei?


Žinojau, kad mongolai gamina degtinę iš kumelių pieno, bet nenorėčiau melžti arklių bandos. Mūsų šeima užsiiminėjo pieno ūkininkavimu nuo 1833 m., tad sugalvojau naudoti pieną, kurį jau turime. Parduodu pieną pusbroliams, kurie gamina vintažinį Barber’s 1833 čėderį. Jie naudoja varškę, o aš pasiimu išrūgas degtinei gaminti. Pirmiausia fermentuojame į “alų”, naudodami specialias mieles, pieno cukrų paverčiančias alkoholiu. Tuomet vyksta distiliacija, maišymas, trigubas filtravimas ir rankinis supilstymas į butelius. Per daug negalime išduoti, nes smalsumo faktorius mums padeda. Ir su galutiniu receptu žaidžiame kelis metus.
Šiuo metu filtruojame naudodami anglį iš kokoso žievės.


Black Cow degtinė yra kitokia, nes yra vienintelė, pagaminta iš pieno ir nieko kito. Licenzijos gavimas jos gamybai užtruko 18 mėnesių ir tai tiesiog gniuždė. Valdžia tiesiog negalėjo įsivaizduoti, kaip galima degtinę pagaminti iš pieno. Pardavėme pirmą butelį 2012 m. gegužę, ir nuo tol mums puikiai sekasi.”
Galima pamatyti daugybę žvaigždžių kino industrijoje gurkšnojant Black Cow degtinės kokteilius.


www.blackcow.co.uk

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: BLACK COW Pure Milk Vodka

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Komentarai

  Kraunama...