Po Sausojo įstatymo įvedimo burbonas pasiekė savo kokybės aukštumas. Bet 1919 Sausasis įstatymas buvo atšauktas ir Bourbono kokybės augimas sustojo. Keturiolika metų daugelis distilerijų negalėjo atstatyti atsargų. Tie, kurie dirbo, buvo finansiškai priversti trumpinti viskio išlaikymo laiką. Kaip rezultatas, amerikiečiai sukūrė minkštesnių viskių, o ne ilgo amžiaus, didelio skonio, kuris atspindi tikrąją Bourbonų praeitį.. Būtent tai motyvavo Booker Noe. Jis nenorėjo dar vieno bourbono. Jis norėjo susigrąžinti tikrąjį burboną. Booker pradėjo judėjimą prieš daugiau nei du dešimtmečius ir įkūrė Knob Creek®. Distileriją, kurioje atkurti prieš sausąjį įstatymą galioję Bourboo standartai.Rezultatas yra neabejotinai didelis, užbaigtas skonis, ryškus klevų cukraus aromatas ir savitas saldumas. KNOB CREEK 9YO yra brandintas 9 metus, mažose ąžuolo statinėse.
Komentarai