Jūsų krepšelis tuščias.
Šis viskis apima „Bushmills“ distiliavimo tradicijas nuo pat 1608 metų. Išskirtiniam vientisumui pasiekti distiliavimas atliekamas tris kartus, o tada viskis paliekamas mažiausiai 16 metų subręsti ąžuolinėse statinėse, kuriose anksčiau buvo laikomas Oloros cheresas ir amerikietiškasis burbonas.
Po ilgo brandinimo viskis dar keliems mėnesiams talpinamas į portveino statines. Viskas, brandinamas trijų skirtingų tipų statinėse, įgauna vientisą vanile dvelkiantį aromatą bei medaus skonį.
Visa tai „Bushmills“, 16 metų brandinamam vienasalykliniam viskiui, suteikia tik jam vienam būdingą sodrumą ir vaisinį skonį.
Po ilgo brandinimo viskis dar keliems mėnesiams talpinamas į portveino statines. Viskas, brandinamas trijų skirtingų tipų statinėse, įgauna vientisą vanile dvelkiantį aromatą bei medaus skonį.
Visa tai „Bushmills“, 16 metų brandinamam vienasalykliniam viskiui, suteikia tik jam vienam būdingą sodrumą ir vaisinį skonį.
Komentarai