Velarino, arba uždanga, buvo naudojama nuo senovės Romos laikų. Kiekvienas teatras turi ją ir jos funkcija yra gerai žinoma: atskirti sceną nuo salės, taigi nuo auditorijos. Bet spektaklis prasideda tik pakėlus uždangą. Laukimas, kuris išauga per tas keletą minučių, kai galima pasigrožėti aksomu ir ornamentais, yra labai svarbus prieš prasidedant veiksmui, kuri prasidės pakėlus uždangą. Taip pat pasakytina ir atidarius raudonojo vyno butelį: jis laikomas rankoje, atidžiai stebimas ir pagaliau atidaromas. Dabar uždanga atverta ir galima paragauti harmoningo ir švelnaus raudonojo „Velarino“ vyno skonio.
Vynai.com: Maloniai kvepia vynas trešnėmis, karamele, slyvomis ir granatais. Skonyje - trešnės ir mineralai. Malonu. 6-8 mėn. ąžuole. Ragauta 2020-06. Geriausias 2020-2021 m.
Vynuogės skinamos rankomis trečią rugsėjo dekadą. Maceracija vyksta 10 dienų 24-26 °C temperatūroje metalo statinėse.Gaminant raudonąjį vyną misa ilgą laiką laikoma su odelėmis, siekiant išgauti taninus ir skonius, būdingus rūšiniam vynui. Po presavimo vynas brandinamas 6–8 mėnesius: 70% vyno Prancūziško ir Amerikiešiko ažuolo ir 30% nerūdijančio plieno statinėse.
Vynai iš ‘Susumaniello‘ vynuogių išgyvena savo renesanso laikus. Susumaniello reiškia „paveža kaip asilas“. Vynmedžiui tinka toks pavadinimas, nes yra labai produktyvus.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Arvydas (2022-05-16)
-
- Gabrielė (2021-04-13)
-
- Birutė (2021-02-01)
-
- Jonas (2020-07-24)
-
- Arturas M. (2020-05-05)
-
Komentarai